Verkoop

Verkoop woning

U wilt u woning verkopen, wat nu?
Maak eerst een afspraak met ons kantoor op telefoonnummer 076-5231515. Nadat wij uw woning hebben bekeken doen wij u vrijblijvend een aanbieding betreffende het door ons gehanteerde tarief en voorwaarden. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons "de opdracht tot bemiddeling bij verkoop".

Aanleggen dossier en opnemen gegevens van uw woning
Als eerste wordt er een dossier van uw woning aangelegd, verstrekte gegevens gecontroleerd en ontbrekende aangevuld. Daarnaast worden de gegevens van uw woning opgenomen en foto'sgemaakt voor onze uitgebreide verkoopdocumentatie, welke verzonden wordt naar potentiële kopers. Tevens wordt via het NVM uitwisselingsysteem de gegevens van uw woning aan collega makelaars doorgegeven, zodat zij met eventuele kandidaten kunnen langskomen.

Plaatsing op het internet en adverteren
De gegevens van uw woning worden o.a. op Funda en onze eigen site www.viawonen.nl geplaatst. Tevens wordt er een SMS bericht of e-mail verstuurd met gegevens over uw woning naar alle gegadigden die staan ingeschreven in ons zoekersbestand op www.viawonen.nl en wordt er mailing verstuurd naar alle gegadigden die staan ingeschreven in het zoekersbestand van ons kantoor. Daarnaast wordt er in overleg nog geadverteerd in De Makelaar, BN De Stem, regionale kranten en DeHuisaanHuiskrant. Uiteraard kan op uw verzoek een tuinbord worden geplaatst.

Wat wij nog meer voor u doen!
Geïnteresseerden kunnen ons gratis telefoonnummer bellen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Als er een bezichtiging wordt ingeplant zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. Uiteraard nemen wij regelmatig contact met u op om u te informeren over de stand van zaken en als wij een bieding hebben ontvangen, wordt dit uitgebreid met u besproken en geven u advies over een eventueel tegenvoorstel.

Als uw woning is verkocht
Nadat wij namens u overeenstemming hebben bereikt, wordt het koopakte opgemaakt en in concept ter inzage aan u toegezonden. Indien de koopakte door u akkoord is bevonden zullen wij deze persoonlijk door u en de koper in drievoud laten ondertekenen. Eén getekende koopakte zal door ons kantoor naar de notaris worden gestuurd, zodat de transportakte opgemaakt kan worden en de juridische levering verder afgewikkeld kan worden.